QR Menü’de Ürün Görseli Dizaynının Önemi

QR Menü’de Ürün Görseli Dizaynının Önemi

20 February 2024

QR Menü, işletmeye gelen müşterilerin masa üzerinde yer alan kare kodu kullanarak inceleyebilecekleri dijital bir menüdür. Son dönemlerde oldukça fazla yaygın hale gelen QR Menü, müşterilerin de beğenisi toplamış durumdadır.

Bu durumda QR Menü’de ürün görseli dizaynı dikkat çeken bir konu haline geliyor. Ürün görseli dizaynı siparişlere etki eden en önemli faktörlerden biridir. Bu nedenle işletmelerin QR Menü konusunda tüm bu hususlara dikkat etmeleri gerekiyor.

QR Menü’de Ürün Görseli Dizaynı Nasıl Olmalıdır?

Qr menü’de ürün görseli dizaynı yapılırken şunlara dikkat edilmelidir:

  • Ürün görselinin net olması gerekir.
  • Ürün görseli ile getirilen siparişin aynı olması çok önemlidir.
  • Ürün dizaynı yaparken renklerin canlı olması gerekir.
  • OR Menü’de bulunan görsellerin dikkat çekici olması gerekir.
  • Görsel gelecek olan sipariş hakkında tüm detayları vermelidir.

Bu detaylar sayesinde QR Menü’de ürün görseli dizaynı sağlanabilir.

QR Menü’de Ürün Görseli Dizaynı Neden Önemlidir?

QR Menü’de ürün görseli dizaynı çok önemlidir. Çünkü fiziksel bir menü olmadığı için müşteriler telefon üzerinden menü incelemesi yaparlar. Bu incelemeler esnasında doğru görselleri doğru şekilde kullanmak, siparişler konusunda artış yaşamanızı sağlayabilir.

Yani insanlar dikkat çeken veya çok lezzetli görünen şeylerin tadına bakmak isterler. Bu içgüdüsel durumu kullanarak mükemmel bir görsel dizayn hazırlamanız gerekir. Böylece müşterilerin lezzetlere daha aç olmasına etki edebilirsiniz. Ayrıca dizaynın doğru şekilde yapılması menülerde karışıklık meydana getirmez.

QR Menü’de Ürün Görseli Dizaynı Şart Mıdır?

İyi bir işletme olduğunuzu belli etmek adına bu detaya dikkat etmeniz tavsiye edilir. Çünkü müşteriler siparişleri QR Menü ile verecektir. Bu menüde bulunan görseller daha fazla sipariş alınması açısından büyük önem arz ederler. Bundan dolayı QR Menü’de ürün görseli dizaynı şarttır.

QR Menü’de Ürün Görseli Dizaynı Kim Tarafından Yapılmalıdır?

Bu hususta menü mühendislerinden destek alabilirsiniz. Menü mühendisi bir işletmedeki menünün tüm detaylarını profesyonel bir şekilde planlar.

Bize Ulaşın
İletişim formu aracılığıyla ve 444 40 80 numaralı iletişim numaramız üzerinden bize taleplerinizi iletebilirsiniz.

AKINSOFT QR Menü'yü 7 Gün Boyunca Ücretsiz Deneyin!

Ücretsiz Tanıtım

*  Bizden haber alma sisteminden çıkmak istediğiniz zaman ise istek öneri formu aracılığı ile talebinizi iletebilirsiniz. Tarafımıza ulaşan talebiniz aynı gün içerisinde işleme alınacaktır.

GÖNDER
7 Gün Ücretsiz Deneyin *Kredi Kartı Gerektirmez